• مواد لازم برای لازانیا کالباس:

    • خمیر لازانیا: ۱ بسته
    • کالباس: ۳۰۰ گرم
    • سس سفید: ۱ پیمانه
    • قارچ سرخ شده: ۳۵۰ گرم
    • پیاز سرخ شده: ۳ قاشق سوپ خوری
    • آب مرغ: ۱ پیمانه
    • پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
    • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
    • نمک، فلفل و روغن: به مقدار لازم
    • طرز تهیه لازانیا کالباس:

    خمیر لازانیا را آبکش کنید. کالباس را حلقه حلقه نموده و قارچ و پیاز را با آن مخلوط کنید و چند دقیقه روی حرارت قرار دهید. در این فاصله رب و آب مرغ را به آن اضافه کنید.

    سپس ظرف را چرب کرده و یک لایه خمیر، یک لایه از مایه، سس سفید و پنیر را به ترتیب روی هم قرار دهید. این کار را ادامه دهید تا خمیر لازانیا تمام شود. در آخر روی لازانیا پنیر رنده شده بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

    منبع: برگرفته از کتاب آشپزی (نسیم)

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت ستارگان آراس محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس