به گزارش سلامت نا، یوسف اصغری درباره چای کوهی اظهار داشت: چای کوهی به نام‌های دیگر مانند توکلیجه و کلکنه نیز مشهور است.

    به‌گفته وی این گیاه معطر و خوش‌طعم دارای مزاج گرم و خشک است لذا برای درمان اکثر بیماری‌های رطوبی و سردمزاج مفید است.

    این محقق و مدرس طب سنتی بیان داشت: چای کوهی رفع‌کننده قولنج‌های سردمزاج, مدر بول (ادرار), قاعده‌آور, خردکننده سنگ‌های مجاری ادرار و صفراوی, دافع اخلاط بلغمی غلیظ که در شش‌ها یا رحم یا امعاء تجمع یافته است و همچنین افزایش دهنده قوای جنسی نیز است.

    اصغری اضافه کرد: جوشانده چای کوهی برطرف کننده حالت غش و خفقان است، همچنین درمان کننده دردهای مفاصل و روماتیسم به‌خصوص در سردمزاجان است.

    وی بیان داشت: مصرف زیاد چای کوهی برای افراد گرم‌مزاج مضر است و موجب خون‌آلود شدن ادرار می‌شود. مصرف این گیاه برای زنان باردار ممنوع است چون موجب مرگ جنین می‌شود.

    این مدرس و محقق طب سنتی عنوان کرد: متأسفانه برخی افراد چای کوهی را با علف چای (هوفاریقون/ گل راعی) اشتباه می‌گیرند. هوفاریقون دارای گل‌های زرد است اما چای کوهی گل‌های ریز بنفش پوشیده از کُرک دارد.

    اصغری یادآور شد: برای تهیه جوشانده، ۱۰ گرم چای کوهی را با دو لیوان آب بگذارند با حرارت ملایم بجوشد تا دوسوم آن باقی بماند و سپس گرم گرم آن را صاف کرده و خورده شود. برای تهیه دمنوش چای کوهی، مقداری از آن را به‌مدت ۱۰ دقیقه مانند چای دم کنند.

    چای کوهی چیست؟خواص چای کوهی را میدانید؟+میزان مصرف

    تسنیم–sedayesalamat.ir/

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت ستارگان آراس محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس