غذای سریع: پیتزای سیب زمینی یک غذای مجلسی

    پیتزای سیب‌زمینی یک غذای سریع و بسیار لذیذ است. در این پیتزا نیازی به خمیر پیتزا نیست و از سیب‌زمینی‌ها به‌عنوان پایۀ کار استفاده می‌شود. برای پخت یک پیتزای خوشمزه و آسان با ستارگان آراس همراه باشید.

    پیتزای سیب‌زمینی از ترکیب سیب‌زمینی و مواد استفاده‌شده برای پخت پیتزا تهیه می‌شود. چون این پیتزا نیازی به خمیر ندارد، کار ما را خیلی آسان کرده است. افرادی که طرفدار پیتزا این غذای خوشمزه ایتالیایی هستند حتماً امروز با ما همراه باشند.

    پیتزای سیب‌زمینی بدون خمیر

    مینی پیتزا
    مینی پیتزاهای سیب زمینی خوشمزه

    پختن پیتزا در منزل لطفی دارد که مطمئناً پیتزا‌خوردن بیرون از خانه جای آن را نمی‌دهد. مخصوصاً که در خانه مطمئن هستید از مواد مرغوب و سالم استفاده‌ شده و غذای سالمی برای اعضای خانواده تهیه کرده‌اید. پیتزا و سیب‌زمینی دوستداران زیادی در سرتاسر دنیا دارند. حالا فکر کنید که این دو با هم ترکیب شده و یک غذا را تشکیل بدهند! مطمئناً جذابیت زیادی برای ما خواهند داشت. در‌عین‌حال این یک غذای شیک و سریع برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها به شمار می‌رود. آشپزخانه ستارگان آراس توصیه می‌کند این غذای سریع و خوشمزه را از دست ندهید. این پیتزا به‌عنوان یک میان‌وعدۀ مناسب برای کودکان هم محسوب می‌شود. یکی دیگر از ویژگی‌های جالب این پیتزا، استفاده از سیب‌زمینی به جای خمیر و ریختن مواد پیتزا روی آن است. این کارها تهیه پیتزا را جذاب‌تر هم می‌کند. این یک پیتزای خانگی کاملاً متفاوت و متنوع است.

    خاصیت سیب‌زمینی

    سیب زمینی سرشار از ویتامین B است که نقش مهمی در سلامت بدن به‌ویژه در مورد رشد مو و سلول‌های عصبی دارد. سیب‌زمینی به‌دلیل داشتن فیبر، در تنظیم عملکرد دستگاه گوارش و جلوگیری از یبوست بسیار مفید است.

    از دست ندهید:  آشپزی با مرغ؛ تهیه سینه مرغ شکم‌پر در سه سوت!

    طرز تهیه پیتزای سیب‌زمینی

    پیتزا در فر
    پیتزای سیب زمینی سرخ شده در فر

    مواد لازم

    • خلال سیب‌زمینی منجمد: به اندازه ظرف مورد نظر
    • ذرت: یک پیاله ذرت
    • نخود‌فرنگی: یک پیاله نخود‌فرنگی
    • پنیر چدار: یک کاسه
    • روغن زیتون: به مقدار لازم
    • سس کچاپ: به مقدار لازم

    طرز تهیه

    پیتزای سیب‌زمینی
    استفاده از سیب زمینی به جای خمیر در پیتزا

    در ابتدا سیب‌زمینی‌های خلال‌شده را داخل ظرف بریزید، به صورتی که نصف طرف را پر کند. سپس روی سیب‌زمینی‌ها روغن زیتون بریزید. حالا با یک قاشق سس کچاپ را روی سیب‌زمینی‌ها پخش کنید. می‌توانید به جای سس کچاپ از رب گوجه‌فرنگی هم استفاده کنید. بعد از این کار ذرت و نخود‌فرنگی‌ها را به مواد داخل ظرف اضافه کنید. در مرحلۀ آخر تهیه پیتزای سیب‌زمینی پنیر چدار را اضافه کنید. هر چقدر بیشتر از پنیر استفاده کنید، پیتزای شما به همان اندازه خوشمزه‌تر خواهد بود. حالا ظرف پیتزا را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پیتزای سیب زمینی ما حاضر شود.

    شما در خانه چه پیتزاهایی را تهیه می‌کنید؟ غذاها و تجربیات آشپزی خود را با ما در میان بگذارید.

     

     

     

    این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید

    Share
    مطلب قبلیبهترین و بدترین غذاها برای خوابی آرام (بخش دوم)
    مطلب بعدیحقایق زیست‌محیطی؛ آشنایی با ده آلودگی خطرناک جهان

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت ستارگان آراس محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس