کیک ها و شیرینی های زیادی مدت طولانی تازه می ماند، اما معمولا شیرینی های تر و کیک های اسفنجی را با همان کیفیت اولیه به سختی می توان نگاه داشت. بسیاری موارد برای هر فرد علاقه مند به شیرینی پزی، پیش می آید که تصمیم به تهیه و تزئین کیک می گیرد اما پس از اتمام پخت به هر دلیل نمی تواند آن را تزئین و مصرف نماید یا اصلا برای سبک تر شدن کارهای خود در روز میهمانی، تصمیم به پخت از قبل می گیرد. در این مطلب، نحوه نگهداری کیک ها قبل و بعد از تزئین بیان می گردد:

    کیک های پخته و تزئین نشده:

    هر کیک پس از آنکه مرحله پخت آن کامل شد، باید حداقل (بسته به نوع آن) پنج دقیقه در فر بماند و سپس از فر خارج گردد. در صورت خارج کردن، بلافاصله پس از پخت، اطرف کیک به داخل جمع می شود یا پف سطح رویی می خوابد یا سطح رویی کاملا می خوابد. این امر به دلیل تغییر ناگهانی دما رخ می دهد. بنابراین پس از آنکه زمان لازم برای ماندن کیک در فر به پایان رسید، آن را از فر خارج کرده و با روش های مربوطه کیک را از قالب خارج نمایید و روی پنجره خنک کننده قرار دهید تا خنک شود. اگر کیک گرم را داخل ظرف بگذارید، کیک به آن می چسبد. اگر پنجره خنک کننده ندارید، از ابتدا آن را از سطح مورد نظر برای تزئین، در ظرف سرو قرار دهید. ولی اطراف آن باز باشد تا داخل کیک خمیر نشود. پس از آنکه خنک شد، برای نگهداری در داخل یخچال (حداکثر سه روزه باید از یخچال خارج و مصرف شود)، کیک را داخل یک نایلون پیچیده هواگیری کرده و در داخل یک ظرف در یخچال بگذارید. اگر نایلون به طور کامل هواگیری نشود، کیک خشک می شود و اگر درون ظرف دربسته نباشد، بوی یخچال را جذب می کند.

    در صورتی که برای مدت طولانی مثلا یک ماه قصد نگهداری کیک در فریزر را دارید، پس از خنک شدن کیک، آن را درون فویل آلومینیومی نازک بپیچید به طوری که هوا داخل آن نباشد. درون یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و در فریزر بگذارید. کیک درون فریزر کاملا مستعد خرد شدن و شکسته شدن است. بنابراین مراقب باشید که به آن ضربه نخورد.

    کیک های خامه ای تزئین شده:

    این کیک ها را قبل از برش خوردن، مستقیما می توانید در یخچال نگهداری کنید. اما پس از برش خوردن، اگر مستقیما در یخچال قرار بگیرند، کیک آنها خشک می شود. بنابراین می توان کل آن را در ظرفی دربسته نگهداری نمود و یا روی سطح برش خورده سلفون کشید. در هنگام باز کردن سلفون، باید به آهستگی سلفون را جدا نمود چون در غیر این صورت، با خود بخشی از کیک را جدا می کند. در صورتی که قصد نگهداری در فریزر را دارید، تزئینات را با پالت یا قاشق جدا و پاک کرده، کیک را به روش قبل فریز کنید و تزئینات را جداگانه نگهداری نمایید.

    • اگر می خواهید باقیمانده کیک خود را نگه دارید، طوری که همچنان تازه بماند، باید برای کیک های معمولی یک قطعه نان را آب بزنید و همراه با آن در جعبه قرار دهید و در یخچال بگذارید. رطوبت نان باعث تازه ماندن کیک خواهد شد.
    • برای تازه نگه داشتن کیک میوه ای، چند قاچ سیب کنار کیک بگذارید و آن را در یخچال نگه دارید.
    • برای تازه نگه داشتن کیک خامه ای، باید آن را در جعبه اش بگذارید و جعبه را در یک کیسه پلاستیکی بزرگ قرار دهید.

    کیک و فوندانت

    کیک با روکش فوندانت:

    تنها خطری که کیک ها را در یخچال تهدید می کند، خشک شدن فوندانت رویه آنهاست. بنابراین با کاور نمودن کل آن را سالم نگه می دارید. ضمنا روی قسمت بریده شده را مشابه کیک خامه ای بپوشانید!

    جمع آوری و تنظیم: ستارگان آراس

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت ستارگان آراس محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس