• زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
    • تعداد: ۶ نفر
    • کالری: ۳۸۲
    • مواد لازم برای تهیه وافل:

    • تخم مرغ: ۲ عدد
    • آرد چند منظوره: ۲ فنجان
    • شیر: ۱ و ¾ فنجان
    • روغن: ½ فنجان
    • شکر سفید: ۱ قاشق غذاخوری
    • بیکینگ پودر: ۴ قاشق چایخوری
    • نمک: ¼ قاشق چایخوری
    • عصاره وانیل: ½ قاشق چایخوری
    • نحوه تهیه وافل:

    تابه وافل را گرم کنید. در کاسه‌ای بزرگ تخم مرغ‌ها را بشکنید و با دست هم بزنید تا نرم شود. آرد، شیر، روغن، شکر، بیکینگ پودر، نمک و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و صاف شود.

    با اسپری روغن تابه وافل را چرب کنید. مواد را داخل تابه وافل ریخته، بگذارید بپزد تا طلایی رنگ شود. آن را گرم سرو کنید.

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت ستارگان آراس محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس