• مواد لازم برای کالباس مرغ:

    • مرغ خرد شده: ۱عدد
    • قارچ خرد شده: ۱۰۰ گرم
    • هویج متوسط: ۲ عدد
    • سیر: ۳ حبه
    • خلال پسته و بادام: ۴ قاشق غذاخوری
    • روغن مایع: به مقدار لازم
    • نمک و فلفل: به مقدار لازم
    • طرز تهیه کالباس مرغ:

    مرغ را از پوست جدا کنید به طوری که پوست آن سالم بماند. پوست را به صورت کیسه درآورید. مرغ را خرد کرده و با سیر خرد شده، قارچ خرد شده، خلال بادام، پسته و ۱ قاشق کوچک روغن مایع مخلوط کنید. موارد را داخل پوست مرغ قرار داده و خوب فشار دهید.

    هویج کامل را پوست گرفته و در مواد فرو کنید. با نخ در کیسه را خوب ببندید، محکم کنید و در کمی روغن سرخ کنید. ۱ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا بپزد. سپس در یخچال بگذارید تا خشک شود. هنگام مصرف آن را به صورت حلقه ای برش دهید و پوست آن را درآورید.

    منبع: برگرفته از کتاب آشپزی (نسیم)

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت ستارگان آراس محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس