• مواد لازم برای تهیه پودینگ موز و خرما:

    • فندق پوست کنده: ۵۰ گرم
    • خرما تازه و ریز شده: ۱ فنجان (۱۶۰ گرم)
    • جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
    • آب جوش: ۱ و ¼ فنجان (۳۱۰ میلی‌گرم)
    • موز ریز شده: ۲ عدد بزرگ
    • عسل: ۲/۳ فنجان (۱۶۰ میلی‌گرم)
    • روغن: ۱/۳ فنجان (۸۰ میلی‌گرم)
    • آرد: ۱ و ¼ فنجان (۱۹۰ گرم)
    • خامه: کمی برای تزیین
    • طرز تهیه پودینگ موز و خرما:

    فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۶ فنجان یا کاسه ۳۱۰ میلی گرمی را چرب کنید.

    فندق‌ها را کمی تفت دهید تا برشته شوند. سپس آنها را ریز کرده و کناری بگذارید.

    خرما، جوش شیرین و آب را در کاسه‌ای بریزید. ظرف را به مدت ۵ دقیقه کناری بگذارید تا مواد خوب خیس بخورد. مخلوط خرما، موز خردشده، عسل و روغن را در مخلوط‌کن بریزید تا کمی نرم شود. آرد را اضافه کنید، دو تا سه دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. مواد را داخل ظرف‌های آماده شده بریزید و رویشان فندق بپاشید.

    پودینگ‌ها را با فویل بپوشانید و ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد یا تا زمانی که وقتی چنگال وسط آن فرو می‌کنید و بیرون می‌آورید، چیزی به چنگال نچسبد.

    روی پودینگ که هنوز گرم است، خامه بریزید و سرو کنید.

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت ستارگان آراس محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس